Din IT-partner i Stockholm Outsourcing av IT-tjänster

Vi tar hand om din IT-infrastruktur – kontakta oss idag!

Låt oss bli din IT-partner i Stockholm

Låt Ehn & Tech ta hand om er IT-miljö, så att ni kan fokusera fullt ut på er verksamhet. Med oss som er IT-partner får ni en trygg och erfaren leverantör som skapar skräddarsydda lösningar anpassade efter era behov, både på plats och i molnet. Vi kan hand om hela IT-infrastrukturen eller delar av den. 

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa ert företag!

IT-support när du behöver den

Vi vet hur värdefull tid är när det gäller IT-support. Med vår nya SOS-tjänst kan du enkelt skapa ett ärende och få fjärrhjälp direkt – oavsett om du behöver datorhjälp hemma eller på kontoret.

Ehn & Tech - It-support för företag och privatpersoner

Vi hjälper dig att fokusera på kärnverksamheten

Att välja rätt IT-partner i Stockholm kan ge ditt företag stora fördelar, särskilt om IT inte är er kärnverksamhet. Många företag hamnar i en situation där IT-relaterade uppgifter prioriteras ned, trots att en stabil IT-drift är avgörande för konkurrenskraften. Att hantera IT internt innebär höga kostnader för hårdvara, utbildning och rekrytering av specialiserad personal. 

Dessutom ökar utgifterna när verksamheten växer. Genom att outsourca företagets IT-strategi till en erfaren IT-partner i Stockholm får ni tillgång till den senaste tekniken samt expertis för konfigurering, underhåll och support, allt till en fast månadskostnad. 

Några tips för dig som funderar på att outsourca IT

Analysera din situation

Bedöm inte bara kostnader, utan även effektivitet, säkerhet och kvalitet. Fundera på vad en outsourcingleverantör kan förbättra inom dessa områden, och var beredd att investera mer för att nå era mål.

Följ er vision och strategi

Utveckla en sourcingstrategi som speglar verksamhetens behov, mål och förväntningar på leverantörerna.

Involvera medarbetare

Engagera ert team i processen. Detta ökar motivationen och underlättar upphandlingen, vilket minskar risken för kompetensbrist.

Överväg extern hjälp

Om intern kompetens eller tid saknas, överväg att anlita extern expertis. Det kan vara en liten investering jämfört med riskerna med ett otillräckligt avtal.

IT Outsourcing Stockholm

Därför ska du välja oss som din IT-partner

  • När du väljer oss som din outsourcingpartner får du en pålitlig och engagerad partner med gedigen kunskap om dina specifika IT-behov.
  • Outsourcing till oss ger dig tillgång till erfarna IT-experter som är specialiserade inom drift, support och optimering av IT-system.
  • Vi utvecklar en anpassad outsourcinglösning som skräddarsys för att uppfylla just ditt företags mål och unika krav.
  • Med vårt fokus på datasäkerhet får du en IT-partner som garanterar att ditt företags information hanteras på ett säkert och tillförlitligt sätt.
  • Genom att prioritera både säkerhet och effektivitet hjälper vi dig att maximera produktiviteten och minimera driftstopp.

IT-outsourcing i Stockholm – vad du bör tänka på

Innan ni outsourcar er IT är det viktigt att ha ett tydligt syfte och en strategi. Vanliga skäl till outsourcing är att öka tillgängligheten, förbättra IT-driften och effektivisera resurserna. Att först definiera ett syfte och sedan skapa en noggrann kravspecifikation är avgörande för framgång. Det hjälper er att förmedla era IT-behov till leverantören.

Rätt val av outsourcingpartner är avgörande. Det är också viktigt att säkerställa att både ledningen och medarbetarna förstår syftet med IT-satsningen. En pålitlig partner som förstår er verksamhet kan hjälpa er att identifiera rätt lösningar och förbättringsmöjligheter. Låt oss bli ditt företags pålitliga IT-partner!

IT-drift Stockholm

Kontakta oss

Söker du IT-support i Stockholm, oavsett om det gäller företaget eller som privatperson? Vi hanterar både små och stora IT-ärenden med samma engagemang. Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri rådgivning eller skapa ett ärende genom vår SOS-tjänst. Vi är redo att stötta dig med allt från datorhjälp i hemmet till komplexa IT-lösningar för företag.

Tre vanliga frågor om IT-outsourcing

Hur skapar man en trygg IT-miljö?

Genom att säkra de områden där cyberbrott ofta sker, som via e-post, nätverk och identitetsstöld. Backup på viktig data är också avgörande.

Vad innebär en extern IT-avdelning?

I stället för att ha en egen IT-avdelning kan ni anlita oss. Vi hanterar rådgivning, drift, säkerhet och service så att er organisation slipper att någon intern tar på sig ansvaret utan att ha tid.

Hur förbättrar ni IT-driften?

Vi ser till att ni har rätt fiber, nätverk, servrar och arbetsstationer, anpassade efter era behov, för att skapa en stabil och effektiv IT-drift.

FAKTA: Fördelar med outsourcing av IT

Att outsourca IT-tjänster ger många fördelar, främst genom att sänka kostnaderna och ge bättre kostnadskontroll.

Ni betalar bara för de tjänster ni använder, vilket gör att ni undviker stora investeringar i egen IT-infrastruktur och slipper bygga en intern IT-avdelning. Outsourcing erbjuder också stor flexibilitet och möjlighet att enkelt justera IT-resurser efter behov, utan långsiktiga åtaganden. Ni får tillgång till expertkompetens och skalbara lösningar för både diskutrymme och serverkapacitet. Dessutom säkerställer outsourcad IT snabb och tillförlitlig support, vilket låter er fokusera på att driva er verksamhet framåt.

En välfungerande IT-lösning stärker också er konkurrenskraft och bidrar till ökad effektivitet i verksamheten.

Ehn & Tech - It-support för företag och privatpersoner

Ehn & Techs skickliga IT-proffs är här för att tillhandahålla omfattande support samt konsulära tjänster för både privatpersoner samt företag. Söker ni en Interim-chef på kort eller lång sikt avseende ledarskap, till en personlig tekniker, är ert sökande över!

Kontaktuppgifter

Följ oss
Rulla till toppen