IT-konsult Stockholm

Letar du efter en skicklig IT-konsult i Stockholm för att effektivisera era system och processer? Oavsett om det gäller kortsiktiga uppdrag eller långsiktiga samarbeten, erbjuder vi skräddarsydd expertis för att optimera din verksamhet. 

Våra erfarna konsulter är redo att hjälpa dig! Kontakta oss idag för att lyfta ditt företag till nya höjder!

En IT-konsult som tar ditt företag till nästa nivå

Oavsett om du behöver en IT-konsult för ett kortare uppdrag eller en längre period, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder skräddarsydd expertis inom allt från verksamhetsanalys till automatisering, med fokus på att optimera din verksamhet.

Våra erfarna IT-konsulter står redo att hantera både komplexa projekt och tillfälliga IT-behov. Vi erbjuder flexibla interimslösningar, projektledare och IT-konsulter anpassade efter just din situation.

Kontakta oss för att få rätt IT-kompetens som tar ditt företag till nästa nivå!

It Konsult Stockholm

Kunnig IT-support för ditt företag

Vi förstår hur viktigt det är med snabb och effektiv IT-hjälp. Som IT-konsult erbjuder vi en smidig lösning där du enkelt kan registrera ett ärende via vår nya SOS-tjänst och få fjärrsupport omgående – oavsett om det handlar om tekniska problem i hemmet eller på arbetsplatsen.

Ehn & Tech - It-support för företag och privatpersoner

IT-konsult Stockholm – vad vi kan hjälpa till med

  • Underkonsultation för företag som behöver extra resurser vid tillfälliga behov.
  • Interim ledning vid rekryteringar eller affärsutveckling.
  • Support för både PC och Mac, inklusive hård- och mjukvarusupport (OS).
  • Hantering av Microsoft-produkter som Office 365 samt licensadministration.
  • IT-outsourcing. Låt oss ta över ert IT-ansvar, antingen på plats eller via molnet, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.
  • Optimering av WiFi, både för befintliga och nya system, för maximal täckning och prestanda.
  • Stöd vid upphandlingar. Vi hjälper er säkra rätt tjänster till rätt pris som er externa part.
  • Telefonsupport och personlig hjälp. Erbjuder förmånliga serviceavtal för privatpersoner, med snabb och kostnadsfri support enligt avtal.

Därför ska du välja oss som IT-konsultbolag

Tid är pengar

Vi löser IT-problem snabbt för att överträffa dina förväntningar

Snabb service 

Vi fokuserar på snabba installationer och support för att minska driftstopp. Vi ger garanti på både hårdvara och arbete, och debiterar inget om vi inte kan lösa ditt problem.

Erfarenhet

Med över 20 år inom IT förenklar vi vardagen för våra kunder.

Flexibilitet

Vi erbjuder högkvalitativa IT-tjänster till både privatpersoner och företag.

En IT-konsult med heltäckande lösningar

Ehn & Tech erbjuder heltäckande IT-lösningar i Stockholm, oavsett om ni har era IT-system lokalt eller använder molnlösningar. Med lång erfarenhet inom IT-drift och samarbete med stora outsourcing-leverantörer i Skandinavien, kan vi stödja företag och myndigheter med skräddarsydda lösningar.

Vi hjälper småföretagare och privatpersoner att effektivisera och minska sina IT-kostnader. Med fasta priser på tillfälliga besök eller telefonsupport, och i vissa fall löpande timtaxa, erbjuder vi kostnadseffektiva tjänster. Privatpersoner kan även använda RUT-avdrag och pensionärer får rabatt. 

Att anlita IT-konsulttjänster innebär flera fördelar

Kostnads- och tidsbesparingar

Genom att outsourca IT-behoven slipper du kostnader för heltidsanställda, såsom förmåner och sjukförsäkring. Du får en pålitlig resurs tillgänglig dygnet runt utan att behöva betala för inaktivitet.

Ökat fokus på kärnverksamheten

 Genom att låta IT-konsulter hantera teknikfrågorna kan företagsledare fokusera på verksamhetsutveckling istället för att slösa tid och resurser.

Identifiera förbättringsområden

IT-konsulter har erfarenhet från olika branscher och kan ge värdefulla insikter för att förbättra dina affärsprocesser.

Erfarenhet och expertis

Konsulter erbjuder ett brett spektrum av kompetenser, vilket snabbar upp problemlösningen och förbättrar implementationen.

Ökad säkerhet och support

IT-konsulter har kontakter med ledande teknikleverantörer och kan erbjuda optimala lösningar för att stärka IT-säkerhet och underhåll.

IT konsultbolag

Kontakta oss

Behöver du en IT-konsult i Stockholm för ditt företag eller som privatperson? Vi tar oss an allt från mindre tekniska utmaningar till omfattande IT-projekt med samma höga engagemang. Hör av dig redan idag för att boka en kostnadsfri konsultation eller skapa ett ärende via vår SOS-tjänst. Vi finns här för att hjälpa dig med allt från enklare teknisk rådgivning till avancerade IT-strategier och skräddarsydda lösningar för företag.

Noggrant utvalda experter

Våra IT-konsulter i Stockholm är noggrant utvalda för sin tekniska skicklighet och förmåga att förstå och navigera inom komplexa affärsmiljöer. Genom att samarbeta med oss får ditt företag tillgång till mångsidig kompetens inom områden som systemutveckling, Office 365, projektledning och cybersäkerhet, bland annat.

I en snabbt föränderlig värld krävs det IT-lösningar som är både effektiva och framtidsinriktade. Våra konsulter ligger i framkant när det gäller att anpassa sig till ny teknik och implementera den för att säkerställa att ditt företag inte bara följer utvecklingen utan leder den. Från automatisering till avancerade systemlösningar – vi kan ta din verksamhet till nya höjder.

Lång erfarenhet inom IT

Med vår mångåriga erfarenhet inom IT erbjuder vi ett brett utbud av tjänster som hjälper både företagare och privatpersoner i Stockholm att minska sina IT-kostnader. Vi förstår att IT inte alltid är en del av kärnverksamheten, men behovet av smidiga och kostnadseffektiva lösningar är stort. Oavsett om det gäller hårdvara, mjukvara eller säkerhet, på hemmet eller kontoret, är det viktigt att ha en pålitlig IT-partner.

Ehn & Tech erbjuder skräddarsydda serviceavtal för privatpersoner, utan bindningstid och med snabba svarstider. Istället för långa telefonköer får du direkt tillgång till teknisk support med bred kompetens.

Kontakta oss för konkurrenskraftiga priser och ett nära samarbete med ett IT-konsultbolag i Stockholm!

Ehn & Tech - It-support för företag och privatpersoner

Ehn & Techs skickliga IT-proffs är här för att tillhandahålla omfattande support samt konsulära tjänster för både privatpersoner samt företag. Söker ni en Interim-chef på kort eller lång sikt avseende ledarskap, till en personlig tekniker, är ert sökande över!

Kontaktuppgifter

Följ oss
Rulla till toppen