Vi kan navigera IT-djungeln. Låt oss hjälpa er!

Som leverantör av IT-tjänster strävar vi efter att tillhandahålla en IT-miljö som är högst anpassningsbar, redo för framtiden, mobil och pålitlig. Våra IT-lösningar är grundade på den senaste teknologin men är designade för att vara användarvänliga och enkla att hantera.

Tjänster

Teknisk hjälp

Startar inte din dator? Fungerar inte skrivaren? Vi kan hårdvara. Kontakta oss för på-platsen konsultation eller genom fjärrsupport på internet.

Felsökning

Våra pedagogiska expertkonsulter hjälper er att bli av med onödig dator-stress och en gång för alla fixa till det som inte fungerar. Har du fått virus eller kanske har problem med ett program som inte längre startar? Tveka inte att ta kontakt med oss!

SaaS

Vi kan SaaS, exmpelvis Microsoft365 med tillhörande produkter. Allt från mejlmigrering till SharePoint-problem. Att komma igång med arbetsverktyg från Microsoft ska gå lätt och smidigt. Våra experter hjälper Er att komma igång.

IaaS

Infrastruktur kan vara krångligt! Att hålla system säkra och uppdaterade kan ibland vara en börda. Vi hjälper Er att underhålla Windows/Linux-servrar - oavsett om det är i molnet eller fysiska servrar.

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Name
Ehn & Tech utgår från Täby, beläget strax norr om Stockholm. Verksamheten täcker utöver Stockholms län, även Uppsala samt Örebro avseende företagstjänster.
Finner ni ingenting som känns direkt träffande era funderingar, tveka inte att ange "Övriga frågor", eller ring oss direkt!
Vänligen bifoga era önskemål om vad Ehn & Tech kan hjälpa er med, antingen övergripande eller lite mer i detalj, baserad på vilken grundtjänst ni är intresserade av bland valen ovan. Ehn & Tech återkopplar alltid så fort som möjligt per mail initialt om inget annat önskas eller anges.
Rulla till toppen