Om oss

20 år inom olika roller inom IT kan vi erbjuda en bred portfölj av tjänster som riktar sig till enskilda näringsidkare och privatpersoner som idag vill minska sina kostnader rörande deras IT och datorlösningar där förväntan ligger på er själva, även om det primärt är långt ifrån kärnverksamheten.
Småföretagare till småföretagare emellan, känn er inte förbisedda och kontakta en partner som har IT som kärnverksamhet vara stödet, utan att det kostar för mycket. Utgifter kan kapas med minst hälften!

Oavsett om det gäller dina hård eller mjukvarufrågor och säkerhet, eller om det gäller ditt hem eller kontor bör en serviceinriktad partner finnas tillhands när det blåser! 

Vi erbjuder rak kommunikation och lovar inget vi inte kan hålla. Vi använder oss av riktigt konkurrenskraftiga, fasta priser i de flesta fall när det handlar om tillfälliga besök alternativt support per telefon. 

I övriga fall tillämpar vi löpande timtaxa, samt om ni befinner er geografiskt längre bort än inom 60km tillkommer även en framkörningsavgift.

RUT-avdraget går att tillämpa på många tjänster vi kan tillhandahålla på plats för privatpersoner, samt är vi även starka förespråkare av satsningen SeniorNet, vars syfte är att bryta äldres isolation genom att använda sig av de många möjligheter inom IT. Som ett steg i detta drar vårt strå till den stacken och erbjuder en extra rabatt till pensionärer.

Ehn & Tech utgår från de världsunika byggnaderna Grindtorp i Täby och har Norrort samt Söderort som huvudsakliga spelplan, men vi är verksamma i hela Stockholms län, inklusive Uppsala samt Örebro län för företagskunder. 

Nöjda kunder och exceptionell service är ledord i företaget och det är det ni kan förvänta er när ni träffar oss. Bra människor med mångårig expertis inom sina kompetensområden, från generalister till  specialister,  är det viktigt att ni ska vara helt nöjda och trygga med oss!

Vi garanterar även att om vi mot förmodan inte lyckas lösa ditt problem enligt vad vi kommit överens om betalar ni ingenting!

Vill ni veta mer om Ehn & Tech eller boka upp en tid direkt, där även fler detaljer kring priserna är ni mer än välkomna att ta kontakt via formulären nedan. Initiala konsultationer är givetvis kostnadsfria.

Rulla till toppen